Den perfekta ramen till ditt fotopussel

Pusselram din fotopussel stilfult inramand på väffen

Välj en fotopusselram

delivery-time-truck
Beräknat leveransdatum:
fre, 28.06.2024 - mån, 01.07.2024
Den perfekta ramen till ditt fotopussel

Välj en fotopusselram

delivery-time-truck
Beräknat leveransdatum:
fre, 28.06.2024 - mån, 01.07.2024

Pusselramar – Visa upp bästa sidan av ditt fotopussel med en ram

När du har lagt färdigt ditt fotopussel och står där och beundrar resultat kommer du säkerligen att komma till en punkt då du undrar vad du ska göra med det. Det absolut bästa skulle såklart vara att rama in det, särskilt som alternativet skulle vara att plocka ihop det och lägga ner det i lådan igen. Vad kan väl vara en bättre plats att visa upp ditt mästerverk på än väggen? Ett favoritfoto i pusselformat bakom glas är en unik och sällan skådad väggdekoration.

Vi känner oss dock manade att varna dig: du kommer utan tvekan att behöva vänja dig vid nyfikna blickar. Den högkvalitativa silverfärgen på våra pusselramar ger ett elegant och vackert intryck medan detaljerna – profilen och upphängningsklämmorna – sätter pricken över i:et. Deras tidlösa, lätthanterliga och sofistikerade design gör dem till det perfekta tillbehöret till ditt fotopussel.

Pusselram till fotopussel detaljer

Välj pusselram

Därför ska du köpa en pusselram

När du har sett ett fotopussel inramat och uppsatt på väggen kommer du att förstå varför våra pusselramar blir mer och mer populära. Gör en redan extraordinär produkt ännu mer sofistikerad. Inte konstigt att allt fler av våra modemedvetna kunder väljer att dekorera sina hem med det här – det kan knappast bli mer individuellt.

Det är dock inte den enda orsaken. Det finns en praktisk anledning till varför vi rekommenderar våra pusselramar. Att lägga pussel är en fridfull och avslappnande fritidsaktivitet. Beroende på hur stort det är kan det ta flera timmar eller till och med flera dagar att få ihop det. Och då är det ju bara naturligt att man inte vill förstöra sitt arbete och lägga tillbaka pusslet i lådan så snart man är klar med det. Vår eleganta och praktiska ram löser problemet.

Den skyddar även pusslet mot smuts och damm, gör det lättare att flytta det från A till B och hänga upp det på väggen utan att först limma fast det.

Föreställ dig att du precis har fått ett vackert och personligt fotopussel i present och sedan upptäcker att förpackningen även innehåller en perfekt anpassad pusselram – visst skulle väl det vara grädden på moset? Vi kan utan tvekan säga att vår pusselram representerar en ytterst unik presentidé. En specialtillverkad pusselram passar både barn som vill hänga upp sina pussel på väggen och vuxna som vill dekorera hemmet med en personlig touch.

Pusselram

Fördelar med pusselram

 •  Perfekt anpassad efter ditt individuella fotopussel
 •  Specialtillverkade ramar
 •  Optimalt skydd, stabil upphängning och dammfri inramning med en solid bakpanel och glasskiva framtill
 •  Otroligt slittålig, även vid regelbundna byten
 •  Låter en återanvända pusslet i framtiden (om inramat utan lim)
 •  Säkert förpackat
 •  Smidigt, går att beställa tillsammans med pusslet.

Hög kvalitet

Simultantillverkning garanterar en perfekt passform En del saker är inte omedelbart uppenbara, men om du tittar närmare kan vi garantera att du kommer att se hur mycket arbete vi har lagt ner på våra ramar. Resultatet är en unik ram till ett unikt fotopussel.

Pusselram till fotopussel detaljer

Aluminiumram

 • Formstabil kammarprofil
 • Patentskyddat låssystem
 • Lättmonterad
Bakpanel och upphängningsanordning

Bakpanel och upphängningsanordning

 • Utsläppsnorm E1 under MDF
 • Stabil och exakt passform
 • Säker upphängningsanordning för porträtt- och landskapsmotiv
Ramförpackning

Vi ser till att din produkt anländer i gott skick

En lyckad leverans börjar med en effektiv förpackningsrutin. Det här är en väsentlig del av din beställning som avgör om din shoppingupplevelse blir positiv eller inte. I mer specifika ordalag innebär detta att leveransen måste vara i gott skick när den kommer fram, oavsett kostnad. Eftersom våra pusselramar inkluderar en glasskiva visade sig det här med förpackningen vara en ganska krånglig fråga. De goda nyheterna är att vi med tiden har lyckats ta fram ett säkert sätt att frakta våra varor.

Detta bekräftas av kunder över hela Storbritannien. Till att börja med använder vi dubbla lager wellpapp. Förpackningsmaterialet till våra 2 000-bitarsramar uppfyller kvalitetsstandard BC 2.70; till övriga ramar använder vi EB 230. Fler goda nyheter: Vi fraktar alla våra produkter i miljövänliga förpackningar. Om det trots alla våra säkerhetsåtgärder skulle uppstå en skada på produkten skickar vi omedelbart en ny.

Tips och idéer

Tips och idéer

 • Så ramar du in ditt fotopussel
  Så ramar du in ditt fotopussel

  Ett inramat fotopussel är en unik och fin inredningsidé. Oavsett antalet bitar – 48, 100, 200, 500, 1 000 eller 2 000 bitarspusslet – erbjuder vårt utbud den perfekta ramen till ditt fotopussel. De olika pusseltypernas egenskaper kräver olika typer av pusselramar.

  Här har vi samlat all information du behöver för att få ut så mycket som möjligt av din pusselram:

 • Så hänger du upp ett inramat pussel
  Så hänger du upp ett inramat pussel

  Att hänga upp ett fotopussel behöver inte vara svårt – så länge man har följande punkter i åtanke. Först och främst: Fotopusslet måste hänga rakt och vara stabilt förankrat i väggen. För att uppnå detta bör du ha tillgång till följande: en penna, ett måttband, en spik, en hammare och ett vattenpass.

  Om möjligt bör du även be någon hålla upp pusslet i önskad position så att du kan få överblick över hela väggen. Höjden beror mestadels på vad du själv tycker känns rätt, men många välkända gallerier rekommenderar att fotots mittpunkt ska hänga precis under ögonhöjd. Det kan även hjälpa att beakta befintliga hörn och kanter (på fönster, dörrar och hyllar osv.) när man bestämmer i vilken höjd ramen ska hänga, då detta ger ett mer harmoniskt intryck.

  Markera var toppen av ramen ska hänga på väggen. Mät avståndet mellan upphängningsanordningen på ramens bakpanel och toppen av ramen. Detta avstånd motsvarar hur långt ifrån märket på väggen du ska sätta spiken. Hamra in spiken så att den bildar en vinkel på 45° med väggen. Till en standardvägg räcker det med en vanlig stålspik. Om väggen är något porös skulle vi rekommendera att du använder en 6 mm-skruv och en dymling.

  För att säkerställa att pusslet hänger rakt rekommenderar vi att du använder ett vattenpass. Placera vattenpasset ovanpå pusselramen och justera pusslet tills luftbubblan är mitt emellan de två utmarkerade strecken.

Övriga tillbehör

Lim för ditt fotopussel

Vårt pussellim gör det betydligt mycket enklare att rama in ditt pussel.  Konserveringsmedlet i vårt pussellim låter dig lägga hela pusslet i din utvalda ram på en gång.

Rulla ditt pussel upp med vår pusselmatta

Tack vare pusselmattan är det inte längre ett enormt åtagande att flytta ditt pussel eller lämna det liggandes på skrivbordet. Mattan gör det enkelt att rulla ihop pusslet och lägga undan det där det inte är i vägen.