Påskpussel för barn och vuxna

Bevara dina favoritögonblick på ett fotopussel till påsk

Skapa ett fotopussel för påsk nu

delivery-time-truck
Beräknat leveransdatum:
fre, 28.06.2024 - mån, 01.07.2024
Påskpussel för barn och vuxna_mobile
Antal bitar
Kundnöjdhet

Mer än 2 miljoner nöjda kunder

Snabb leveranstid hos puzzleYOU

Beställt idag, skickas imorgon

Premiumkvalitet med 15 års garanti

Högsta kvalitet: 15 års garanti

Kundnöjdhet

Mer än 2 miljoner nöjda kunder

Snabb leveranstid hos puzzleYOU

Beställt idag, skickas imorgon

Premiumkvalitet med 15 års garanti

Högsta kvalitet: 15 års garanti

Påskpussel för barn och vuxna

Våren närmar sig, krokusarna och påskliljorna börjar blomma... Och du har ännu inga presentidéer till påsk? Låt dig då inspireras av puzzleYOU. Skapa ett fotopussel för vuxna eller ge bort ett barnpussel i present för att få barnens ögon att lysa.

Skapa ett påskpussel för barn

Om påskpusslet är till barn rekommenderar vi våra barnpussel. De är perfekta som gåva till barn eftersom de innehåller en dubbel wow-effekt: att se ett foto av sig själv på ett pussel är redan mycket fascinerande för barn. Men ett foto av dem själva tillsammans med deras favorithjältar är ännu bättre! Ett pussel med enhörningar, dinosaurier och brandkåren - den här påskpresenten kommer garanterat att få barnen att le!

puzzleYOU barnpussel uppfyller de stränga kraven i leksaksstandarden och är garanterat fria från skadliga ingredienser. Tack vare den robusta pusselkartongen kommer även små barn med grov motorik att ha kul. Vi rekommenderar våra barnpussel med 48, 100 och 200 bitar för barn upp till ca 10 år.

Om påskpusslet är till barn rekommenderar vi våra barnpussel. De är perfekta som gåva till barn eftersom de innehåller en dubbel wow-effekt: att se ett foto av sig själv på ett pussel är redan mycket fascinerande för barn. Men ett foto av dem själva tillsammans med deras favorithjältar är ännu bättre!  Visa mer Visa mindre Ett pussel med enhörningar, dinosaurier och brandkåren - den här påskpresenten kommer garanterat att få barnen att le!

puzzleYOU barnpussel uppfyller de stränga kraven i leksaksstandarden och är garanterat fria från skadliga ingredienser. Tack vare den robusta pusselkartongen kommer även små barn med grov motorik att ha kul. Vi rekommenderar våra barnpussel med 48, 100 och 200 bitar för barn upp till ca 10 år.

Påskpresenter för varje budget

Påskpresenter för varje budget

Vi har den perfekta lösningen för dig som inte vill ge bort en typisk påskpresent. Våra fotopussel erbjuder otaliga kreativa designalternativ och tillräckligt med plats för att önska dina nära och kära "Glad påsk".

Men hur dyr får gåvan vara? Vi brukar inte vilja ge för stora presenter till påsk men det kan ändå vara en liten gåva. Tack vare många olika pusselstorlekar kan du skicka personliga påskhälsningar med ett fotopussel från 259,00 kr .

Antal bitar
Antal bitar
Påskpresenter för varje budget
Memospel med dina egna foton

Påskmemo: garanterat kul under påsken

Om dina nära och kära hellre spelar än lägger pussel är ett memospel för hela familjen en underbar personlig presentidé till påsk. Med denna personliga gåva kan du iscensätter dina foton och kan välja mellan 36 eller 72 kort, dvs. 18 kortpar eller 36 kortpar.

Om du använder foton av familjemedlemmar, bekanta eller hela din vänskapskrets för ditt personliga påskmemospel är upp till dig. För lite extra festlig stämning kan du också använda de roligaste bilderna av dina egna husdjur eller av dig och din partner eller syskon från din barndom. Det finns inga gränser för din kreativitet för en unik påsköverraskning.

Pusselram

Pusselram

Fotopusselramen förvandlar ditt personliga pussel till ett dekorativt objekt av hög kvalitet. Det är enkelt att montera pusslet på väggen. Våra ramar finns tillgängliga för alla pusselstorlekar från puzzleYOU.

  • av högkvalitativ aluminium
  • skräddarsydda och tillverkade med millimeterprecision
  • krossäker förpackning

från 359,00 kr

Översikt över presentidéer till påsk