Fotopussel på 48 bitar

delivery-time-truck
Beräknat leveransdatum:
fre, 30.09.2022 - mån, 03.10.2022
delivery-time-truck
Beräknat leveransdatum:
fre, 30.09.2022 - mån, 03.10.2022

239,00 kr

delivery-time-truck
Beräknat leveransdatum:
fre, 30.09.2022 - mån, 03.10.2022

Produktbeskrivning

Nu är det dags för det nya fotopusslet med 48 bitar. Vad innebär detta? Alla kvaliteter av ett premium-fotopussel inklusive en individuell låda. Det är inte vårt minsta men vi fortfarande talar om vårt enklaste fotopussel. Ett överskådligt antal pusselbitar med ett stort slutformat: Detta är förknippat med extra stora pusselbitar och en mycket speciell haptik. Få stansade linjer resulterar i ett lugn bildmotiv där detaljer är tydliga. Naturligtvis garanterar vi också för XXL-pusselbitar en unik passexakthet.

Vårt fotopussel med 48 bitar är perfekt för att inleda i världen av premium-fotopussel – även för små barn, äldre, dementa människor och alla andra som söker underhållande pusselkul.

Rekommenderad ålder

från ca. 4-5 år

Pusselförpackningen

Fotopusslet levereras i enskilda bitar och finns i pussellådan du har designat.

Lådans storlek:

48-bitars fotpussel pussellådans mått

33,6 x 23,3 x 3,6 cm

Lagd storlek:

48-bitars fotpussel bitmått

48 x 36 cm

Pusselbitarnas storlek:

48-bitars fotpussel storleksförhållande

ø 6 x 6 cm

Bitars tjocklek:

48-bitars fotpussel pusselbitarnas tjocklek

2,2 mm

delivery-time-truck
Beräknat leveransdatum:
fre, 30.09.2022 - mån, 03.10.2022
Tips och idéer

Tips och idéer

Minsta rekommenderade bildupplösning

Utskriftsresultatet beror till stor del på bildens upplösning.
För ett 48-bitarspussel rekommenderar vi följande bildstorlek: 3409 x 2567 pixlar

Viktigt: Kontrollera bildskärpan och säkerställ att fotot inte innehåller några färgavvikelser eller är underexponerat. Om du är tveksam över fotokvaliteten, skicka en kopia på bilden till oss och invänta svar innan du gör en beställning. Vi hjälper dig gärna att kontrollera bildkvaliteten i förväg.

Designtips

Motiv med ljusa, ljusande istället för mörka färger är särskilt lätta att pussla. Detaljrika foton ägnar sig bättre än motiv med enfärgade områden (t. ex. hav, himmel).

Pusselvariationer

Välj ditt fotopussel:

Pusseltillbehör

Välj ditt tillbehör:

Vanliga frågor

Vanliga frågor

 • Är fotopusslet också lämpligt för barn?

  Ja, absolut! Fotopusslet med 48 bitar utmanar men överansträngar inte barn. Så blir det inte frustrerande. De exakt stansade och stora bitarna har inga vassa  kanter och kan inte sväljas.

 • Behandlar ni foton i såväl porträtt- som landskapsformat?

  Rekommenderat format beror på hur ditt foto har lagrats. Vi erbjuder båda formaten till alla våra pussel. Du kan till och med byta från porträtt till landskap (eller vice versa) under själva beställningsprocessen.

 • Hur ska jag gå till väga om jag vill hänga upp mitt pussel på väggen?

  Du kan använda vårt pussellim för att limma ihop ditt fotopussel. Alternativt kan du rama in pusslet med en av våra pusselramar och därefter hänga upp det på väggen.

 • Var kan jag se aktuell beställningsstatus?

  1. Vi skickar en beställningsbekräftelse till din e-post; följ länken i meddelandet för att kolla status på din beställning. Se till att inte radera meddelandet!
  2. Genom att klicka på den gröna knappen i din beställningsbekräftelse tas du till din personliga statussida. Här hittar du information om din beställning samt aktuell status för varje enskild produkt. När vi har skickat din beställning kommer du att få ett försändelse-ID med vilket du kan spåra ditt paket.
  3. Försändelse-ID:t kan även hittas i leveransbekräftelsen som skickas till din e-post när din beställning har lämnat vår produktionsanläggning.